nieuws

Yarden wil naar dertig franchisenemers

Archief

Uitvaartverzekeraar Yarden is naarstig op zoek naar uitvaartondernemers die franchisenemer willen worden en die ook leads kunnen doorgeven aan tussenpersonen van Yarden. Het concern heeft hiervoor een aparte website ingericht: www.yarden.nl/franchise.htm

"Het is niet uitgesloten dat deze franchiseondernemers in de toekomst ook verzekeringen gaan verkopen", zegt Yardens franchisemanager Ben Buitelaar. "Maar op dit moment is daar nog geen sprake van." Vooralsnog heeft Yarden vier franchiseondernemers aangetrokken, van wie enkelen overigens een verzekeringsachtergrond hebben. Yarden streeft naar een totale omvang van dertig franchiseondernemers. Op dit moment wordt er gepraat met kandidaten voor een franchisecontract in de regio's Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Groningen, Limburg en Zeeland.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.