nieuws

Yarden wil dertig franchisenemers

Archief

Uitvaartverzekeraar Yarden is naarstig op zoek naar uitvaartondernemers op franchisegebied die ook leads kunnen doorgeven aan tussenpersonen. De verzekeraar heeft hiervoor zelfs een speciale website ingericht: www.yarden.nl/franchise.htm.

 

"Het is niet uitgesloten dat deze franchiseondernemers in de toekomst ook verzekeringen gaan verkopen", zegt Yardens franchisemanager Ben Buitelaar. "Maar op dit moment is daar nog geen sprake van." Vooralsnog heeft Yarden vier franchiseondernemers aangetrokken van wie enkele overigens een verzekeringsachtergrond hebben. De verzekeraar streeft naar een totale omvang van dertig franchiseondernemers. Op dit moment wordt er gepraat met kandidaten voor een franchisecontract in de regio’s Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Groningen, Limburg en Zeeland.

 

Reageer op dit artikel