nieuws

Winnaars NN-experts 2008 bekend

Archief

Harrie Wouters is dit jaar de Nationale-Nederlanden InkomensExpert 2008. Hij is specialist verzekeringen bij de Rabobank De Kempen-West. Franc Hoogland, adviseur Leven en Pensioenen bij de Vandenende Adviesgroep (De Lier), mag zich de NN PensioenExpert 2008 noemen.

Winnaars NN-experts 2008 bekend

Beiden wisten enkele honderden vakgenoten te verslaan in de kennisgames van Nationale-Nederlanden. Met deze 'spelen' wil NN het intermediair op competitieve wijze ondersteunen bij hun professionalisering. Beide winnaars namen een Macbook in ontvangst. Vorig jaar namen driehonderd intermediairs deel. Nu waren het er vijfhonderd. Tijdens de Pensioenrelatiedag van NN op 27 november wordt de finale gespeeld met de twee best presterende assurantiekantoren. De 'spelen' worden volgend najaar herhaald. Op de foto neemt Franc Hoogland (rechts) de Macbook in ontvangst uit handen van NN-directeur David Knibbe.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.