nieuws

Welten wil vijfhonderd mensen erbij

Archief

Opleider en detacheerder Welten is een grootschalige advertentiecampagne gestart om vijfhonderd nieuwe financiële professionals te werven, die direct inzetbaar zijn in operationele functies bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

In de advertenties worden potentiële medewerkers uitgenodigd om in december of januari een weekend bij Welten in het Brabantse Vessem door te brengen om geïnformeerd te worden en de cultuur te proeven. Het bedrijf zegt te willen anticiperen op een verwachte sterk toenemende vraag naar tijdelijke vakmensen, die mede wordt veroorzaakt door de huidige financiële crisis. "Met het oog op kostenbesparing stoppen bedrijven met het aannemen van vast personeel en nemen ze afscheid van externen, terwijl het operationele werk gewoon blijft doorgaan. Boventallige medewerkers kunnen die operationele vacatures vaak niet invullen. De oplossing ligt dan in het inschakelen van geschikte externen", aldus Welten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.