nieuws

Welten start open inschrijving voor opleidingen

Archief

Opleider Welten biedt met ingang van dit cursusjaar (2008-2009) ook opleidingen aan voor cursisten die zich individueel inschrijven. Tot nu toe gaf Welten alleen ‘ in company’-opleidingen bij banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

De opleidingen open inschrijving worden op verschillende locaties verspreid over het land gegeven. Welten is sinds vijftien jaar actief met opleidingen binnen de muren van financi"ele bedrijven. "We hebben voor de open markt een compleet pakket aan hoogwaardige financiële opleidingen dat breed in de markt erkend wordt", aldus het bedrijf, dat door het CDFD erkend is en door het SEH geaccrediteerd is om permanente educatie te verzogen voor erkend hypotheekadviseurs. Inschrijven kan op www.welten.eu/cursuswinkel.

Reageer op dit artikel