nieuws

Vragen over vangnetregeling aov

Archief

Tweede Kamerlid Mei Li Vos (PvdA) heeft aan minister Donner (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) schriftelijke vragen gesteld over de onbekendheid van de Vangnetregeling arbeidsongeschiktheidsverzekering in het bedrijfsleven.

Vragen over vangnetregeling aov

Vos reageert hiermee op een publicatie van Egbert van de Coevering (Datishetvershil.nl) dat de huidige campagne tot op heden onzichtbaar is. "Zo nee, kunt u informatie geven over het beoogde bereik en de voortgang van de campagne?", vraagt het Kamerlid. Verder wil ze
weten of er, net als destijds bij de informatiecampagne voor de ZEZ-regeling, gericht wordt geadverteerd in media? "Indien de campagne minder zelfstandigen dan beoogd bereikt, wordt er dan overwogen om de aanmeldtermijn voor de verruimde vangnetregeling arbeidsongeschiktheid te verlengen?"
 
Gerelateerd bericht: 'Verruimde vangnetregeling arbeidsongeschiktheid onzichtbaar'

Reageer op dit artikel