nieuws

Volmacht Unigarant voor SAA

Archief

ANWB-dochter Unigarant heeft een volmachtovereenkomst gesloten met SAA Assonance Assuradeuren uit Rotterdam. De volmacht heeft betrekking op alle producten van Unigarant.

Volmacht Unigarant voor SAA

SAA Assonance Assuradeuren is het volmachtbedrijf van de Samenwerkende Assurantie Adviseurs Nederland (SAA). Onder de koepel van de SAA opereren inmiddels 300 medewerkers vanuit twintig vestigingen. De groep is goed voor een premievolume van ruim € 120 mln.
Bij de foto: Gert Jan Westerman (directeur UVM, rechts) en Freek van den Brule (directeur SAA Assonance) ondertekenen de overeenkomst. Achter hen (v.l.n.r.) Dirk-Jan Dijkstra (accountmanager volmachten Unigarant), Koen Akkerman (manager volmachten Unigarant), Bart van Kesteren (commercieel directeur SAA Nederland) en Arjan Halma (volmachtbeheerder SAA Assonance).

Reageer op dit artikel