nieuws

Vijfpuntenplan

Archief

CNV Dienstenbond heeft een vijfpuntenplan gepresenteerd, waarin wordt gepleit voor meer invloed van werknemers in beursgenoteerde ondernemingen. Zo zou een derde van de commissarissen door werknemers moeten worden gekozen. Het is een algemeen plan, maar de bond zou het als eerste gerealiseerd willen zien bij ABN Amro/Fortis, omdat de overheid daar 100% aandeelhouder is.

 

Caravanverzekeringen

Vorige maand werd bekend dat de caravanmerken Knauss en Tabbert failliet zijn. Nieuwe aanvragen van Unigarant caravanverzekeringen voor deze merken kunnen hierdoor niet langer gesloten worden met 5 en 10 jaar nieuwwaardedekking. Aanvragen op basis van dagwaarde blijven wel acceptabel voor Knauss en Tabbert en bestaande polissen blijven ongewijzigd.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.