nieuws

Vijfpuntenplan

Archief

CNV Dienstenbond heeft een vijfpuntenplan gepresenteerd, waarin wordt gepleit voor meer invloed van werknemers in beursgenoteerde ondernemingen. Zo zou een derde van de commissarissen door werknemers moeten worden gekozen. Het is een algemeen plan, maar de bond zou het als eerste gerealiseerd willen zien bij ABN Amro/Fortis, omdat de overheid daar 100% aandeelhouder is.

 

Caravanverzekeringen

Vorige maand werd bekend dat de caravanmerken Knauss en Tabbert failliet zijn. Nieuwe aanvragen van Unigarant caravanverzekeringen voor deze merken kunnen hierdoor niet langer gesloten worden met 5 en 10 jaar nieuwwaardedekking. Aanvragen op basis van dagwaarde blijven wel acceptabel voor Knauss en Tabbert en bestaande polissen blijven ongewijzigd.

 

Reageer op dit artikel