nieuws

Vier verzekeraars achter donorpolis

Archief

ASR, Avéro Achmea (via Turien), Menzis, Ohra en bieden een zorgcollectiviteit voor Nederlanders die zich laten registreren als orgaandonor. De verzekeraars hopen hiermee ‘enkele tienduizenden’ verzekerden te bewegen na hun dood organen en weefsel beschikbaar te stellen.

Vier verzekeraars achter donorpolis

De verzekeraars bieden bestaande en nieuwe verzekerden premiekorting als zij zich via donorpolis.nl registreren. De korting verschilt per verzekeraar (4% tot 10% korting op de basisverzekering en 5% tot 12,5% op de aanvullende polissen). De donorpolis is een initiatief van assurantiebedrijf SEZ.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.