nieuws

Vier nieuwe kantoren voor Lancyr

Archief

Franchiseorganisatie Lancyr heeft vier nieuwe kantoren aangesloten. Het gaat om Lancyr Blankenspoor in Veenendaal, Lancyr Deka in Otterlo en Lancyr Kruger Assurantiën en Lancyr Ed van Leeuwen, beide in Nootdorp.

Vier nieuwe kantoren voor Lancyr

Volgens Lancyr-directeur Peter Mols komt landelijke dekking voor zijn organisatie steeds dichterbij. "Met deze vier hebben wij winkels in bijna alle provincies. Dat is een direct gevolg van de regionale marktbewerking door onze formulemanagers." Ook de specfieke informatiesite voor belangstellende intermediairs zou eraan hebben bijgedragen dat de teller nu op 46 kantoren staat.    

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.