nieuws

Vier faillissementen op één dag

Archief

Afgelopen dinsdag zijn vier assurantiebemiddelingsbedrijven failliet verklaard. Het betrof De Assuradeur Holding in Dordrecht, Peter Ridder (The Financials) in Haarlem, De Graeve Financieel Advies in Broek op Langedijk en S.A. Financiële Dienstverlening in Mariënvelde.

Vier faillissementen op één dag

De Graeve Financieel Advies in Broek op Langedijk bemiddelde in schade- en levensverszekeringen en hypotheken. Het was eigendom van Gerrit Kroeke. De Graeve was eerder gevestigd in Heerhugowaard en Hengelo.
Het bedrijf van Peter Ridder, handelend onder de naam The Financials, bestond sinds eind 2006. Begin dit jaar werd The Financials overgenomen door Boogaard Assurantiën.
Het vier jaar geleden opgerichte S.A. Financiële Dienstverlening in het Achterhoekse Mariënvelde is failliet verklaard op aanvraag van het enige personeelslid. Nadere details zijn nog niet bekend.
 
Voor meer informatie over De Assuradeur zie:
Derde kantoor Van Houwelingen failliet

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.