nieuws

Vienalis biedt product voor nabestaanden

Archief

Verkooporganisatie Vienalis gaat het assortiment uitbreiden met een product dat een aanvullende financiële dekking geeft voor de eerste vijf jaar na overlijden. Daarnaast biedt Vienalis vanaf 1 december ook een basis-schadepakket aan omdat “onze klanten simple risk verzekeringen graag onderbrengen bij één adviseur.”

Het nieuwe uitvaartadvies wordt een onderdeel van de module AfterLife Planning van het bedrijf. "Onze berekeningen laten zien dat een gemiddeld huishouden tot € 150.000 kostenrisico loopt in die eerste fase na overlijden", zegt Jeffrey Leichel van Vienalis. Voor 2009 verwacht Vienalis in uitvaartverzekeringen een groei van 10% te realiseren. "Verder denken wij dat jaar minimaal 2.500 overlijdensrisicoverzekeringen te kunnen verkopen via AfterLife advies", zegt Leichel. Om de groei als organisatie te kunnen bijbenen, verhuist Vienalis eveneens per 1 december naar een nieuw pand in Apeldoorn. 

Reageer op dit artikel