nieuws

Verzekeraars ontmoeten studenten

Archief

Het Verbond van Verzekeraars houdt op donderdag in The Factory in Amsterdam de eerste kennismakingsdag voor hbo-studenten Financial Service Management (FSM). Dit Young Insurance Meetingpoint moet dé ontmoetingsplek worden tussen FSM-studenten en de verzekeraars die zich daar presenteren.

Volgens de vacaturemonitor Verzekeraars zijn er momenteel in verzekeraarsland 2.100 vacatures op hbo-niveau. Tijdens het Young Insurance Meetingpoint worden studenten in workshops en bedrijfspresentaties geïnformeerd over wat verzekeraars doen en waarom ze aantrekkelijke werkgevers zijn. Ook kunnen de studenten 'speeddaten' met verzekeraars. Sprekers zijn Verbondsdirecteur Leo de Boer, Georges Anthoon (HRM-directeur van AXA België) en spraakwaterval/inspirator Daan Quakernaat. Dagvoorzitter is Eddy Zoëy. DJ Valerio verzorgt de afterparty.

Reageer op dit artikel