nieuws

Verzekeraars nog steeds niet erg populair bij studenten

Archief

Zo’n 1.100 studenten hebben het Young Insurance Meetingpoint (YIM) bezocht, een kennismakingsdag voor hbo’ers van het Verbond van Verzekeraars.

Verzekeraars nog steeds niet erg populair bij studenten

Doel van het evenement was om verzekeraars beter in beeld te krijgen bij hbo-studenten Financial Service Management. De opkomst viel echter wat tegen, aangezien de organisatoren op 1.500 studenten hadden gerekend. Wie wél was gekomen kreeg van arbeidsbemiddelaar Brunel Insurance & Banking, een luxe lift in een limousine aangeboden. Na een dag vol bedrijfspresentaties, workshops en speeddaten met verzekeraars konden de studenten met een drankje  uitblazen in een Hummer H2 limousine of Cadillac Escalade limousine.

Reageer op dit artikel