nieuws

Van Lanschot Chabot wint NN-spel

Archief

Intermediairbedrijf Van Lanschot Chabot (Den Bosch) is winnaar geworden van de Inkomens- en Pensioengame van Nationale-Nederlanden. Het kantoor versloeg in de finale Bijmans Assurantiën uit Wijchen tijdens de Pensioenrelatiedag van NN.

Van Lanschot Chabot wint NN-spel

Het winnende team bestond uit pensioenspecialist Perry Hendrikx (links) en zorg- en inkomenspecialist Eric Röhner (tweede van links); de verliezend finalisten waren Bijmans-directeur Hans Bijmans (tweede van rechts) en Jurgen Arends (rechts). David Knibbe, directeur Intermediair Leven & Pensioen van NN (midden), reikte de prijzen uit. Beide kantoren haalden de hoogste scores in de vijf online voorronden van het spel, dat de deelnemers test op hun kennis van pensioen- en inkomensverzekeringen. Eerder werden al de individuele prijzen verdeeld: Harrie Wouters (Rabobank) en Franc Hoogland (Vandenende) werden respectievelijk Inkomens- en Pensioenexpert 2008.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.