nieuws

Van der Waal & Partners failliet

Archief

Assurantiebemiddelingsbedrijf Van der Waal & Partners in Reeuwijk is door de Haagse rechtbank failliet verklaard. Curator Visser kon vrijdag nog geen toelichting geven omdat hij de stukken van de rechtbank nog moest ontvangen.

Onlangs werd de portefeuille van Van der Waal overgenomen door Optima Seijkens den Ouden uit Capelle aan den IJssel. De portefeuille vertegenwoordigde een belang van  € 350.000 aan doorlopende provisie. Behalve de portefeuille zijn ook de drie medewerkers overgegaan naar Optima Seijkens. Gert-Jan van Houwelingen was feitelijk leidinggevende van Van der Waal & Partners.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.