nieuws

Van der Voorn gaat Donatus leiden

Archief

Alphons van der Voorn (47) wordt per 1 januari 2009 directievoorzitter van kerkenverzekeraar Donatus. Hij volgt Louis van Zutphen op, die met pensioen gaat en zal toetreden tot de raad van commissarissen.

Van der Voorn gaat Donatus leiden

Van der Voorn wordt verantwoordelijk voor het strategisch beleid, financiën, relatiemanagement en herverzekeringen. Hij trad op 1 januari dit jaar toe tot de directie van Donatus. Daarvoor bekleedde hij diverse directiefuncties bij SNS Reaal.
Verder volgt Simon Kadijk (50) per 1 januari in de Donatus-directie Jo Hermans op, die eveneens met pensioen gaat. Ook Kadijk maakte afgelopen jaar al deel uit van het directieteam. Hij wordt verantwoordelijk voor de verzekeringstechnische aspecten, administratieve organisatie, ICT en risicomanagement.

Reageer op dit artikel