nieuws

Uitvoering zorgportefeuille De Goudse naar Aevitae

Archief

De uitvoering van de zorgportefeuille van De Goudse is van Trias overgegaan naar volmachtbedrijf Aevitae. Volgens De Goudse is de administratie van de specifieke Goudse-producten het beste gewaarborgd bij een grote zorgvolmacht.

Uitvoering zorgportefeuille De Goudse naar Aevitae

In 2005 verkocht De Goudse zijn zorgportefeuille aan VGZ-Trias. Dat leverde De Goudse toen een eenmalige bate van € 5,6 mln op. Het betekende ook dat veertig arbeidsplaatsen meeverhuisden naar VGZ-Trias. De administratieve uitvoering van de zorgportefeuille werd bij Trias in Gorinchem neergelegd. "De complexiteit van de zorgproducten van De Goudse, en vooral het maatwerk, past niet in onze geautomatiseerde systemen", aldus een woordvoerder van Uvit. De keuze viel op Aevitae "omdat we die al kennen".  Ongeveer 150.000 Uvit-klanten zitten in de zorgvolmacht bij Aevitae in Eindhoven. "Zij hebben al ervaring met een omvangrijke conversie van een zorgportefeuille, namelijk die van National Academic", aldus Uvit.

Reageer op dit artikel