nieuws

Uitbreiding systeemhuispakket Dias

Archief

Unit 4 Agresso breidt het systeemhuispakket Dias uit met MeerDias. De gebruikers krijgen dan de beschikking over een CRM-applicatie, de Digitale Polismap, integratie met de hypotheeksoftware Efdécé en toegang tot het internetplatform Aplaza.

Uitbreiding systeemhuispakket Dias

MeerDias zal begin 2009 beschikbaar komen. Dias CRM is een relatiebeheersysteem voor financiële intermediairs en biedt actueel inzicht in klantgegevens, kan hiaten in het verzekeringspakket signaleren en biedt de mogelijkheid voor marketingacties. Met de Digitale Polismap heeft de klant inzicht in zijn eigen relatie- en verzekeringsgegevens en kan hij online mutaties en schade doorgeven. MeerDias heeft een koppeling met Aplaza, het platform voor ketenintegratie met verzekeraars. Dit platform is een initiatief van NVA, NBVA, Anva en Unit 4 Agresso.

Reageer op dit artikel