nieuws

Systeemhuispakket Dias uitgebreid

Archief

Unit 4 Agresso breidt het systeemhuispakket Dias uit met MeerDias. De gebruikers krijgen dan de beschikking over een CRM-applicatie, de Digitale Polismap, integratie met de hypotheeksoftware Efdécé en toegang tot het internetplatform Aplaza.

 

MeerDias komt begin 2009 beschikbaar. De nieuwe applicatie Dias CRM is een relatiebeheersysteem dat inzicht biedt in klantgegevens, hiaten in het verzekeringspakket kan signaleren en ook de mogelijkheid biedt voor marketingacties. Ook kan binnen dit onderdeel gefactureerd en geadministreerd worden.

 

  &nbspMet de Digitale Polismap heeft de klant inzicht in zijn eigen relatie- en verzekeringsgegevens en kan hij online mutaties en schade doorgeven. Ook is standaard een koppeling met de hypotheekadviessoftware Efdécé gerealiseerd.

 

  &nbspMeerDias heeft een koppeling met Aplaza, het platform voor ketenintegratie met verzekeraars. Dit platform is een initiatief van NVA, NBVA, Anva en Unit 4 Agresso en moet in de loop van volgend jaar actief worden.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.