nieuws

Steenpoorte nieuwe directievoorzitter Reaal

Archief

Wim Henk Steenpoorte (44) volgt Cor van den Bos op als directievoorzitter van Reaal Verzekeringen. Van den Bos kondigde in augustus plotseling zijn vertrek aan. Een verschil van inzicht in het te voeren beleid was de reden.

Steenpoorte nieuwe directievoorzitter Reaal

Steenpoorte (foto) is momenteel directielid van Reaal. De directievoorzitters van de diverse bedrijfsonderdelen maken allen deel uit van een nieuw te vormen managementcomité van het concern SNS Reaal. Dit bestaat verder uit de raad van bestuur, de directeur ICT en de directeur P&O. In de functie van directeur ICT (chief information officer) wordt Nico Jongerius (58) benoemd. Ronald Latenstein van Voorst, de beoogd opvolger van Sjoerd van Keulen als voorzitter van de raad van bestuur, nam sinds het vertrek van Van den Bos de functie van directievoorzitter van Reaal tijdelijk waar.

Reageer op dit artikel