nieuws

Rutten zet advies om in hypotheeksoftware

Archief

Onder de naam Arvera wordt binnenkort nieuwe hypotheeksoftware op de markt gebracht. Het adviestraject is er in zeven stappen ingedeeld. Architect en Arvera-directeur is Frank Rutten, zelf erkend hypotheekadviseur.

Rutten zet advies om in hypotheeksoftware

Rutten is in Eindhoven nog actief met een eigen advieskantoor. Hij gaat uitleg geven over de Excellent+ hypotheektool op de website Excellent-hypotheekadvies.nl. De software bestaat uit een Excel-bestand, waarbij de klant samen met de adviseur stappen doorloopt over de leenbehoefte, aflossingswijze en behoefte aan aanvullende verzekeringen. Volgens Rutten is er voor dat deel van het hypotheekproces nog geen vergelijkbare software beschikbaar.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.