nieuws

Reaal kiest voor ArboNed

Archief

Reaal is van arbodienstverlener Capability overgestapt naar ArboNed.”Wij zien dat er in de verzuimmarkt steeds meer aandacht is voor gezondheidsmanagement, met als doel de arbeidsproductiviteit te verhogen. ArboNed deelt die visie en is daarom de ideale partner”, aldus Reaal in een brief aan het intermediair.

Reaal kiest voor ArboNed

Reaal garandeert de dienstverlening bij Capability tot 1 januari a.s. De verzekeraar belooft dat er niets verandert in het proces van ziek- en herstelmelding. Dat blijft lopen via www.reaalverzuim.nl. De maatschappij benadrukt dat door het wisselen van arbodienstverlener de verzuimpolis niet opgezegd kan worden. "De arbodienstverleningscomponent kan wel geroyeerd worden."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.