nieuws

Premie aanvullende polissen Avéro ruim 7% omhoog

Archief

De premies van de aanvullende zorgverzekeringen van intermediairverzekeraar Avéro Achmea stijgen met gemiddeld 7,18%. De premie voor de basisverzekering voor 2009 daarentegen blijft gelijk aan die van dit jaar, namelijk € 97,16 per maand.

Premie aanvullende polissen Avéro ruim 7% omhoog

Directievoorzitter Jack Hommel zegt dat de gelijkblijvende basispremie mogelijk is doordat de systemen van Avéro Achmea per 1 januari 2009 aansluiten bij de processen van de divisie Zorg van Achmea. "Daarmee profiteren wij optimaal van de kennis, de schaalvoordelen en het door de klanten hoog gewaardeerde klantcontactcentrum. Deze voordelen vertalen zich direct al in een gelijkblijvende premie voor de basisverzekering", aldus Hommel.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.