nieuws

Plan Rabobank verbijstert alom

Archief

Kabinet, Tweede Kamer en de Vereniging Eigen Huis hebben het voorstel van Rabobank-topman Bert Heemskerk om voor huiseigenaren een verplichte verzekering tegen daling van de huizenprijzen in te voeren, neergesabeld.

Staatssecretaris Frank Heemskerk (Economische Zaken) vindt het niet goed dat zijn Rabo-naamgenoot in doemscenario’s over de huizenmarkt denkt. De voorgestelde verzekering is volgens hem te duur en dus een te grote aanslag op de koopkracht. Minister Bos (Financiën) liet via zijn woordvoerder weten ook niet enthousiast te zijn. "We moeten niet te snel reageren op allerlei onheilstijdingen. Rustig blijven”, aldus een zegsman.
(De Telegraaf)
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media:
 
Uitvaartpolis met valkuil
(De Telegraaf)

Reageer op dit artikel