nieuws

Pim van Nieuwkerk ‘Lid van Verdienste’ FFP

Archief

Financieel plannersvereniging FFP heeft Pim van Nieuwkerk benoemd tot ‘Lid van Verdienste’. Vanaf de oprichting van FFP in 1996 is Van Nieuwkerk in tal van bestuurs –en commissiefuncties werkzaam geweest.

Pim van Nieuwkerk ‘Lid van Verdienste’ FFP

De FFP telt inmiddels ruim 2.800 leden. Van Nieuwkerk heeft onder meer aan de wieg gestaan van de structuur, reglementering, certificering en examinering van de gecertificeerd financiële planner. Daarnaast heeft hij bij de inwerkingtreding van de WFT de besturen van de FFP geadviseerd over de gelijkstelling en kwalificatie van het FFP-examen. De organisatie heeft tevens afscheid genomen van enkele bestuurs- en commissieleden, onder wie Ron Dukers, Jacqueline van den Brink, Hanneke Kroonenberg en Gerard Teekelenburg.

Reageer op dit artikel