nieuws

Pals werft letseldossiers bij intermediair

Archief

Letselschadebedrijf Pals Groep is gestart met een wervingscampagne onder assurantietussenpersonen. Pals, dat zich afficheert als ‘grondlegger van de letselschaderegeling in Nederland’, stelt vergoedingen in het vooruitzicht bij het aanbrengen van dossiers. De vergoeding bedraagt (bij no cure no pay) 1% van de schadevergoeding.

Pals werft letseldossiers bij intermediair

Binnen de kring van de georganiseerde letselschadebureaus ligt betaling voor dossiers zeer gevoelig. Dit bleek maart dit jaar uit een brief van het branchebestuur van de sectie Personenschade van het Nivre, de overkoepelende organisatie van registerexperts.
In die brief werd van de aangesloten personenschadebureaus verlangd dat zij er letterlijk voor zouden tekenen dat zij niet betalen voor letselschadedossiers.
Wie met 'ja' zouden antwoorden of niet zouden reageren, konden een royementsprocedure tegemoet zien. Daarna hulde het branchebestuur zich langdurig in stilzwijgen over de uitkomsten. Voor maandag heeft Nivre een verklaring aangekondigd.

Reageer op dit artikel