nieuws

Overnamegeruchten rond GAB Robins

Archief

In het Verenigd Koninkrijk circuleren al enkele maanden geruchten dat expertiseconcern GAB Robins door de huidige eigenaar, investeringsmaatschappij Brera, te koop is gezet. Eén van de gegadigden is naar verluidt Stone Point Capital, die vorig jaar al Cunningham Lindsey overnam.

Overnamegeruchten rond GAB Robins

Het overnameproces zou inmiddels in de due diligence-fase zijn aangeland, al ontkent GAB Robins dat er sprake is van een op handen zijnde verkoop. Wel liet topman Edward Troy eerder weten dat aandeelhouder Brera "alternatieven zoekt voor zijn bedrijvenportefeuille".
Het concern is in ons land actief onder de naam GAB Robins Takkenberg en behaalde vorig jaar een omzet van € 12,7 mln; een eventueel samengaan met Cunningham Lindsey zou van de combinatie het tweede expertisebedrijf van ons land maken, achter CED.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.