nieuws

Ook evenementen onder Xclusief-label (Delta Lloyd)

Archief

Delta Lloyd breidt zijn Xclusief-label uit met een evenementenverzekering. Deze dekt de vergeefs gemaakte kosten voor het evenement bij afgelasting. Optioneel kunnen Aansprakelijkheid, Materiaal en Ongevallen verzekerd worden.

Delta Lloyd wijst er op dat de verzekering van evenementen altijd maatwerk is. "Ieder evenement is immers anders, denk aan huwelijken, jubilea, promotiefeestjes of de Sweet Sixteen-feesten van tieners." De rubriek Kosten geeft een vergoeding voor gemaakte kosten bij onvoorziene afgelasting, uitstel, onderbreking of voortijdige beëindiging. De extra kosten om het evenement op een later tijdstip te laten plaatsvinden, bijvoorbeeld als er sprake is van uitstel of onderbreking, valleen ook onder de dekking. Ook kan de organisator zich indekken tegen onvoorziene afwezigheid van bepaalde sleutelfiguren en tevens kan dekking voor slecht weer (tot windkracht 7) worden gesloten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.