nieuws

ONVZ aan de slag met zorgcoach

Archief

Marian van der Hoeven uit Leidschendam is de winnaar van ‘Het beste zorgidee 2008’, uitgeschreven door zorgverzekeraar ONVZ. Het winnende idee is het aanstellen van een zorgcoach voor mensen die hetzij door een ongeluk, hetzij door pech ineens in aanraking komen met diverse zorginstanties.

ONVZ aan de slag met zorgcoach

Het idee van Marian van der Hoeven wordt niet alleen uitgevoerd door ONVZ, ook ontvangt zij een cheque ter waarde van € 10.000. "Wij hebben met een vakkundige jury gekeken naar de toepasbaarheid van het idee en of het eenvoudig en praktisch uitvoerbaar is. Ook hebben we onderzocht tegen welke kosten en op welke termijn het kan worden gerealiseerd. En uiteraard hoeveel mensen er baat bij hebben. Het idee van Marian voldeed aan al deze punten", aldus directievoorzitter Erno Kleijnenberg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.