nieuws

Ohra voor zorgpolis in zee met A. Vogel

Archief

Per 1 januari bieden natuurgeneesmiddelenleverancier A. Vogel en Ohra samen een nieuwe verzekering aan: de A. Vogel zorgverzekering. Het gaat om een collectiviteit die de deelnemers 6% korting biedt.

 

Naast de directe korting van 6% biedt de A. Vogel zorgverzekering een brede dekking voor alternatieve geneeswijzen. Alle op recept verkregen, geregistreerde en door een apotheek geleverde homeopathische geneesmiddelen worden vergoed. Het meest uitgebreide aanvullende pakket geeft recht op _ 1.000 vergoeding aan homeopathische producten en behandelingen tezamen. Het merk van het product maakt daarbij niet uit. Iedere betalende verzekerde krijgt verder een tegoed van _ 50 voor A. Vogel gezondheidsproducten te besteden in de webwinkel van Vogel. Er vindt geen medische selectie plaats, uitgezonderd de aanvullende tandartsverzekeringen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.