nieuws

Offertevolmacht ING Hypotheken voor Welke

Archief

Welke Financiële Diensten verkrijgt een offertevolmacht van ING Hypotheken. Bij de introductie van de nieuwe ING, waarin Postbank zal opgaan, krijgt het met Welke samenwerkende intermediair toegang tot alle hypotheekproducten uit het ING-assortiment, zo heeft de Hoornse dienstverlener bekendgemaakt.

Offertevolmacht ING Hypotheken voor Welke

ING-onderdeel Postbank is sinds 2004 zakenpartner van Welke. De samenwerking functioneert op basis van een offertevolmacht. Cor Zwaan (foto), directielid van Welke, licht toe: “In 2009 start ING met het nieuwe productassortiment, waarin het beste van Postbank en ING is gecombineerd." Welke trekt deze maand weer het land in om haar intermediairs te informeren over actualiteiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.