nieuws

NVA en NBVA willen praten met Tros Radar

Archief

NVA en NBVA willen aan tafel met de mensen van het tv-programma Tros Radar. De organisaties waren gevraagd om deel te nemen aan de uitzending van maandagavond over de advieskosten, maar voelden daar niet voor omdat uit de aankondiging al was gebleken dat het “niet de bedoeling was om de vernieuwingen in de bedrijfstak aan de orde te stellen, maar om het intermediair in een kwaad daglicht te stellen.”

"Hoeveel blijft er aan de strijkstok van de tussenpersoon hangen bij het afsluiten van een hypotheek", werd er gesteld in onder meer het zondagavond uitgezonden promotiefilmpje van het programma. NVA en NBVA willen nu met Tros Radar over een aantal actuele onderwerpen spreken "zonder druk van kijkcijfers en een stopwatch. Misschien dat deze opstelling de redactie verrast en op een ander spoor zet", aldus de organisaties.

Reageer op dit artikel