nieuws

NN brengt beleggingspolis nieuwe stijl

Archief

Nationale-Nederlanden heeft een nieuw beleggingsproduct geïntroduceerd: het NN Groei & Garant Vermogen. “Met dit product is de klant minimaal verzekerd van een gegarandeerde uitkering op de einddatum”, aldus NN.

NN brengt beleggingspolis nieuwe stijl

Het op de einddatum gegarandeerde kapitaal bedraagt, afhankelijk van de looptijd van de verzekering, 100% (na 5 jaar) tot 175% (na 20 jaar) van de volledige inleg. "Tegelijkertijd kan de klant van de groeikansen van het beleggen profiteren", aldus NN. Bij aanvang wordt de volledige inleg belegd in een of meer van drie fondsen: NN Rente Fonds, NN Nederland Fonds en NN Aandelen Fonds.
Het product zou ruimschoots voldoen aan de huidige maatschappelijke eisen met betrekking tot transparantie en kosten. "Zo worden er geen eerste kosten onttrokken en evenmin worden er aan- en verkoopkosten bij investering in de fondsen in rekening gebracht. Switchen tussen de fondsen, met oog op een beter resultaat, is onbeperkt en gratis." Er is voorts een overlijdensdekking. Mocht de verzekerde overlijden vóór de einddatum van de verzekering, dan vindt een uitkering plaats aan de nabestaande(n).

Reageer op dit artikel