nieuws

NLE wil bundeling keurmerkkantoren

Archief

De NLE (Nationale Letselschade Experts) wil proberen alle letselschadebureaus die over het Keurmerk Letselschade beschikken, te bundelen. In dat kader is de NLE eventueel bereid de toelatingseisen te versoepelen.

 

De NLE, vroeger Nationale Letseltelefoon geheten, is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van het Keurmerk Letselschade, onder regie van Slachtofferhulp Nederland. In hoeverre de (hogere) lidmaatschapseisen van de NLE kunnen worden versoepeld, heeft de organisatie nog in beraad en wil zij ook graag bespreken met die bureaus die nog geen lid zijn van de NLE, maar wel het Keurmerk Letselschade hebben. Eind oktober is er een oriënterend gesprek met een aantal bureaus geweest.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.