nieuws

Nibe-SVV introduceert ‘examenvoucher’

Archief

Cursisten die bij Nibe-SVV een opleiding boeken, kunnen voortaan tegelijkertijd een virtuele tegoedbon kopen waarmee op elk gewenst moment online een examen kan worden geboekt dat via deze voucher 5% goedkoper is.

Een voordeel is verder dat opleiding en examen via één factuur worden betaald en dat cursisten hun examenkosten niet langer apart hoeven te declareren bij hun werkgever, aldus Nibe-SVV. Via de voucher kan het examen bovendien tot vier dagen vóór de examendatum worden geboekt in plaats van de gebruikelijke veertien dagen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.