nieuws

NHP mikt op snelle groei met franchiseformule

Archief

NHP, de inkooporganisatie van Pieter Lijesen die producten aanbiedt tegen een vast tarief van € 795, gaat in januari van start met een franchiseformule. De lat ligt hoog: in vier maanden tijd moeten er 200 franchisenemers zijn geworven.

NHP mikt op snelle groei met franchiseformule

Bastiaan Mesu, die als directeur NHP Franchise bezig is de keten op te zetten, zegt met een volledig nettoconcept te komen, zonder omzetgerelateerde franchisevergoeding. "De franchisenemer betaalt bij ons € 795 in de maand." Daarvoor levert NHP schadeleads via de eigen vergelijkingssite en gratis hypotheek- en schadeafspraken via de NHP-site. Verder kan de franchisenemer gebruik maken van promotiemateriaal en uiteraard de producten van NHP afzetten. Mesu (foto) heeft het doel om in vier maanden te groeien naar tweehonderd franchisenemers. Inmiddels zijn 2.800 tussenpersonen aangeschreven. "We hebben al zo'n vijftig potentiële franchisenemers. Elk kantoor heeft een exclusief postcodegebied van circa 80.000 inwoners." Volgens de gebruikelijke NHP-formule worden alle provisies volledig doorbetaald in ruil voor het vaste tarief van € 795.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.