nieuws

Meer geldgevers in veilingmodel Hypotheker

Archief

Het initiatief HQ van De Hypothekers Associatie, een marktplaats waarop geldverstrekkers met rentetarieven kunnen ‘bieden’ op de die week gesloten huismerkhypotheken van de keten, wordt binnenkort uitgebreid met twee aanbieders. Sinds de start dit voorjaar was alleen UCB deelnemer.

Meer geldgevers in veilingmodel Hypotheker

Via HQ wordt inmiddels wekelijks voor ruim € 20 mln aan hypotheken gesloten onder het merk Solide Koers. Het veilingmodel wordt gehanteerd voor aflossingsvrije hypotheken en Spaar Beter-hypotheken. Quion verzorgt de administratieve afhandeling.
Wie de nieuwe deelnemers zijn, wil commercieel directeur Bas Millenaar nog niet prijsgeven. "Het gaat om beursgenoteerde banken die in Nederland zijn gevestigd." De Hypotheker hoopt hiermee het aandeel van het eigen huismerk in de totale omzet te vergroten van 20% tot 30%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.