nieuws

McDaniel zit deskundigheidscollege voor

Archief

Olaf McDaniel (52) is benoemd tot voorzitter van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. Hij volgt hiermee CDFD-lid Henk van Berkel op, die het voorzitterschap de afgelopen periode tijdelijk heeft waargenomen.

McDaniel zit deskundigheidscollege voor

McDaniel is directeur bij het Amsterdamse adviesbureau CBE Consultants, dat werkzaam is op het gebied van onder meer de overheid, industrie, commerciële dienstverlening en gezondheidszorg. Daarvoor was hij lange tijd in dienst van het ministerie van Onderwijs als  deskundige, vooral op het terrein van het hoger onderwijs. Het CDFD-bestuur bestaat naast McDaniel nu uit Henk van Berkel (erkenning en toezicht), Lourens van der Linden (WFT en toetstermen), Martin Blom (vertegenwoordiger aanbieders) en Geert Hendrikx (vertegenwoordiger intermediair).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.