nieuws

McDaniel nieuwe voorzitter CDFD

Archief

Olaf McDaniel (52) is benoemd tot voorzitter van het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening. Hij volgt hiermee CDFD-lid Henk van Berkel op, die het voorzitterschap de afgelopen periode tijdelijk heeft waargenomen.

 

  &nbspMcDaniel is directeur bij het Amsterdamse adviesbureau CBE Consultants, dat werkzaam is op het gebied van onder meer de overheid, industrie, commerciële dienstverlening en gezondheidszorg. Daarvoor was hij lange tijd in dienst van het ministerie van Onderwijs als deskundige, vooral op het terrein van het hoger onderwijs. Hij was onder meer projectdirecteur van het Nationaal Actieprogramma een Leven-Lang-Leren.

 

  &nbspHet CDFD-bestuur is nu weer compleet en bestaat naast McDaniel uit Henk van Berkel (erkenning en toezicht), Lourens van der Linden (WFT en toetstermen), Martin Blom (vertegenwoordiger aanbieders) en Geert Hendrikx (vertegenwoordiger intermediair).

 

Reageer op dit artikel