nieuws

Maakmewijzer.nl nog geen succes

Archief

De vorig jaar gestarte website Maakmewijzer.nl is volgens initiatiefnemer Wim van Groenewoud nog geen succes. Slechts vijftien tussenpersonen maken gebruik van de site.

 

Maakmewijzer.nl richt zich direct op de consument; het deelnemende intermediair kan klanten rechtstreeks naar de site leiden via een gratis banner. De site wordt op dit moment gebruikt door vijftien tussenpersonen en levert een kleine tien leads per week op. Gebruikers zijn onder meer Geerts Verzekeringen en Arcuris, een dochter van de GIO Adviesgroep in Almere. "Wij hebben weliswaar niet echt veel actie ondernomen, maar we hebben ons ook een beetje vergist in de belangstelling van het intermediair", zegt Van Groenewoud die met zijn marketingbureau Fidicom verzekeraars en tussenpersonen adviseert. Hij kondigt aan binnenkort meer aan de weg te gaan timmeren met maakmewijzer.nl.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.