nieuws

Lengkeek koopt expertisetak Hoeijmans

Archief

Expertisebureau Lengkeek, Laarman & De Hosson gaat Hoeijmans Expertise overnemen,  de brand- en techniekafdeling van de Hoeijmans Groep. Per 1 januari volgend jaar moet de overname een feit zijn en vallen alle expertiseactiviteiten van Hoeijmans onder Lengkeek.

Lengkeek koopt expertisetak Hoeijmans

"Wij hadden al een aantal jaren de wens om ook in het zuiden van het land voet aan de grond te hebben met een eigen kantoor", licht directievoorzitter Hans de Hoog de overname toe. "Deze plannen waren ook bekend bij Hoeijmans en zij meldden zich bij ons, omdat ze aansluiting zochten bij een grotere organisatie." De Hoog verwacht dat de omzet uit expertiseactiviteiten zich de komende jaren zal bestendigen. Lengkeek heeft met 110 medewerkers een omzet van circa € 11 mln, Hoeijmans (20 medewerkers) is goed voor € 2 mln uit expertisewerkzaamheden. "Wij denken met name sterk te kunnen groeien op het gebied van taxaties met Lengkeek PD&W." Volgend voorjaar wordt een kantoor geopend in Rotterdam, waarin de kantoren van Lengkeek in Schiedam en Hoeijmans in Capelle aan den IJssel zullen integreren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.