nieuws

Legal & General geeft workshops Leven-advisering

Archief

Legal & General gaat begin 2009 een serie workshops houden over de inrichting van het adviestraject bij complexe levensverzekeringen en zal voor de met haar samenwerkender financieel adviseurs ook een samenvatting maken van AFM-rapport dat onlangs over dit onderwerp is verschenen.

"Het is heel nuttig om in dit rapport van de AFM te lezen hoe een goed adviestraject  in de praktijk kan worden ingericht", zegt algemeen directeur Arno Dolders van Legal & General. "In de workshops willen wij laten zien hoe je dit in de praktijk doet via training, adviesprotocollen en speciale tools voor de adviseur." De samenvatting van het AFM-rapport kan ook (via www.landg.nl ) zonder kosten worden aangevraagd door tussenpersonen die niet met Legal & General samenwerken.

Reageer op dit artikel