nieuws

Kroezen proeft internet met Jim

Archief

De Kroezen Groep (Beesd) heeft Jim Direct.nl als ‘internetverzekeraar’ gelanceerd. Consumenten kunnen er premies en dekkingen van vijftien verzekeraars vergelijken en direct verzekeringen sluiten.

 

Allerlei succesverhalen over verzekeren via internet maken dat Kroezen Groep wel eens aan den lijve wil ondervinden hoe dit nu in de praktijk werkt, verklaart directielid Mark van Kessel. Voor de administratieve verwerking van polissen die via Jim Direct lopen, wordt gebruik gemaakt van de bestaande, samen met Beijer Groep ontwikkelde applicatie Poliscomfort.

 

  &nbspVoor Jim Direct.nl wordt reclame gemaakt met een dertig seconden durende televisiecommercial, die de komende maanden zo’n tien keer per dag te zien is op de regionale televisiezender in Noord-Holland. "We zochten een stedelijk gebied en zijn om diverse redenen in Noord-Holland uitgekomen", zegt Van Kessel.

 

Naar Culemborg

Kroezen is een negentig medewerkers tellend intermediairbedrijf, geworteld in de Betuwe. Het hoofdkantoor verhuist rond de jaarwisseling van Beesd naar het nabijgelegen Culemborg. In Beesd werken nu nog zo’n vijftig mensen, maar is verdere uitbreiding niet mogelijk. In Culemborg krijgen circa 75 mensen een werkplek. Naast een makelaarskantoor in Culemborg blijven er nevenvestigingen in Tiel en Scherpenzeel.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.