nieuws

Klap-Des Bouvrie stuurt nieuwe samenwerkingsovereenkomsten

Archief

Het voorheen met Eurolloyd samenwerkende intermediair dat nu posten heeft lopen via Klap-Des Bouvrie & Bredius zal een nieuwe samenwerkingsovereenkomst worden voorgelegd. Het gaat om de portefeuille die Klap-Des Bouvrie & Bredius eerder dit jaar overnam van Delta Lloyd, sinds 2006 eigenaar van Eurolloyd.

Klap-Des Bouvrie stuurt nieuwe samenwerkingsovereenkomsten

Recentelijk stuurde Klap-Des Bouvrie & Bredius de ruim zeshonderd betrokken bemiddelaars een samenwerkingsovereenkomst. "De met Eurolloyd in het verleden gemaakte afspraken hebben wij geheel ongewijzigd overgenomen", vermeldde de begeleidende brief.
Met name enkele dwingende bepalingen over het portefeuillerecht zijn echter hier en daar slecht gevallen bij het intermediair. Volgens de Amsterdamse assurantiemakelaardij gaat het om de bij haar standaard gebruikte contracten, die in deze situatie niet van toepassing zijn. "Al deze agenten zullen een brief ontvangen dat de artikelen 19 en 20 zullen worden geschrapt."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.