nieuws

Joint venture Van Kampen met White Label Company

Archief

Van Kampen Groep start per 1 januari onder de naam ‘VKG WLC’ een joint venture met de White Label Company (WLC), die zich richt op het ontwikkelen van gelabelde producten en het afgelopen jaar voor Van Kampen de VKG-e polis en de VKG-regio polis ontwikkelde.

Joint venture Van Kampen met White Label Company

De White Label Company gaat het huisassortiment van VKG verder uitbreiden met polissen op het gebied van motorrijtuigen, brand en varia. Verder gaat WLC producten op maat ontwikkelen voor werkgevers en speciale doelgroepen. Als risicodragers (eventueel in poolvorm) worden in eerste instantie de huidige volmachtgevers van VKG benaderd. De directie van de nieuwe joint venture wordt gevormd door Alex van Kampen, Ruud van Kampen, Paul Boon en Levent Türkmen. De laatste werkte als businessmanager ATP bij Unigarant en was daarvóór bij Aegon in dienst.

Reageer op dit artikel