nieuws

Joint venture Van Kampen met White Label Company

Archief

Van Kampen Groep start per 1 januari onder de naam ‘VKG WLC’ een joint venture met de White Label Company (WLC), die zich richt op het ontwikkelen van gelabelde producten en het afgelopen jaar voor Van Kampen de VKG-e polis en de VKG-regio polis ontwikkelde.

Joint venture Van Kampen met White Label Company

De White Label Company gaat het huisassortiment van VKG verder uitbreiden met polissen op het gebied van motorrijtuigen, brand en varia. Verder gaat WLC producten op maat ontwikkelen voor werkgevers en speciale doelgroepen. Als risicodragers (eventueel in poolvorm) worden in eerste instantie de huidige volmachtgevers van VKG benaderd. De directie van de nieuwe joint venture wordt gevormd door Alex van Kampen, Ruud van Kampen, Paul Boon en Levent Türkmen. De laatste werkte als businessmanager ATP bij Unigarant en was daarvóór bij Aegon in dienst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.