nieuws

Jaap Gispen (Concordia) naar FCI

Archief

Jaap Gispen wordt vanaf 1 januari verantwoordelijk voor de Marine-activiteiten van Fortis Corporate Insurance (FCI). In zijn functie als executive vice president Marine zal hij vanaf dat moment tevens deel uitmaken van het managementteam van FCI.

Jaap Gispen (Concordia) naar FCI

Jaap Gispen is momenteel algemeen directeur van het Rotterdamse assurantiebedrijf Concordia Holland, onderdeel van de internationale Concordia Groep. Hij begon zijn loopbaan als sluiter Transport bij Mees & Zoonen (nu Marsh). Later gaf hij leiding aan de Transportafdeling van Nieuw Rotterdam Schade. Ook bekleedde hij meer dan tien jaar managementfuncties in de ICT-sector.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.