nieuws

Internetprijs voor Ditzo

Archief

Internetverzekeraar Ditzo (ASR) heeft de WebExcellence Award gewonnen, een prijs die door adviesbureau DCE Consultants wordt uitgereikt aan de beste schadeverzekeringswebsite. Op levengebied presenteren Avéro Achmea, DBV en Interpolis zich het beste, al hebben levenmaatschappijen volgens DCE nog veel werk te verzetten.

DCE heeft voor de derde keer de websites van verzekeraars onder de loep genomen. Volgens het bureau scoort Ditzo vooral goed op interactie en transactie, vóór Rabobank en Postbank.
Levensverzekeraars blijven op internet ver achter bij schadeverzekeraars, vindt DCE. "Op het gebied van interactie en transactie wordt zeer laag gescoord. Er zijn enorm veel mogelijkheden om klanten direct in contact te brengen met de levensverzekeraar en zodoende via internet een product te sluiten. Dat is bij andere verzekeringsproducten ook mogelijk en zou goed toepasbaar zijn op de levensverzekeringenbranche." Volgens DCE is DBV het verst in het bieden van transactiemogelijkheden, al bestaan die uitsluitend uit hulp om via een tussenpersoon een polis te sluiten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.