nieuws

Hypotheekshop claimt groeiend marktaandeel

Archief

De Hypotheekshop heeft het marktaandeel in de eerste drie kwartalen van dit jaar vergroot. Tot en met september was de keten naar eigen zeggen goed voor 4,4% van alle verkochte hypotheken in ons land, tegen 3,9% in heel 2007.

Hypotheekshop claimt groeiend marktaandeel

Die toename met 12,5% schrijft de keten toe aan het op peil houden van de omzet, terwijl de markt met zo'n 15% is gekrompen. "Onze hypotheekomzet is zelfs iets hoger dan vorig jaar", aldus De Hypotheekshop, die vorig jaar goed was voor circa € 4 mld aan nieuwe hypotheken. Directeur Ron Bavelaar(foto) ziet overigens dat veel meer spaarverzekeringen en bankspaarvarianten van de spaarrekening aan een hypotheek worden verbonden, ten koste van de beleggingsverzekering en beleggingsrekening.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.