nieuws

Hypotheekdrukte bij DSB Bank

Archief

DSB Bank meldt een sterk toegenomen aantal hypotheekaanvragen. Volgens de bank uit Wognum komt dat vooral door de lage rente en de ongewijzigde acceptatienormen.

Hypotheekdrukte bij DSB Bank

In november zijn bij DSB zo'n 10.000 hypotheekoffertes aangevraagd. Maandelijks worden marktbreed ruim 30.000 hypotheken gesloten. "We constateren een enorme toename in het aantal hypotheekaanvragen, vooral van mensen die hun hypotheek willen oversluiten. Het is opvallend dat er vooral gekozen wordt voor een rentevaste periode van zeven of tien jaar", aldus directievoorzitter Dirk Scheringa (rechts op de foto). Volgens hem kan DSB Bank dankzij de stabiele financiële basis in tegenstelling tot de concurrentie nog steeds lage tarieven bieden en ruime acceptatiecriteria.

Reageer op dit artikel